Test: Grøn aroma te fra Teacup

Teacup Torneroses Te

I dag har jeg testet fire grønne aroma-teer med forskellige smage fra te-firmaet TeaCup. Alle fire teer er pæne visuelt, og teerne har teblade i en stor størrelse. Det kan jeg godt lide! Og alle teer bliver smukke gule efter tilberedning. Kilopris cirka 270 kr.

Tropical Harmony (1. tv. på fotoet) består af grøn te Sencha, ananastern, mangotern, saflorblomst, solsikkerblomst og aroma.

Tropical Harmony Teacup

Tropical Harmony´s teblade dufter dejligt af ananas. Teen er visuel pæn med røde og gule blade, samt lyse frugtstykker. Den tilberedte te dufter lidt sødligt og mildt af frugt. Teen smager sødt og svagt frugtagtigt. Den er meget mild i smagen ud over sødmen og er ikke spor bitter.

Goji Garden (3. tv på fotoet) består af grøn te Sencha og gunpowder, samt gojibær, granatæbleblomster, hindbærstykker, katostblomst og aroma.

Goji Garden Teacup

Goji Garden´s teblade dufter af søde frugter og en lille smule syrligt. Den tilberedte te har en speciel blomster- og frugtduft. Teen smager sødt, lidt blomsteragtigt og lidt astringent (giver en tør fornemmelse i munden).

Torneroses Te (4. tv. på fotoet) består af grøn te Sencha, jordbærstykker, rosenknopper og –kronblade, katostblomst, solsikkeblomst og aroma.

Torneroses Te Teacup

Torneroses Teens sammensætningen er visuelt super flot med store rosenknopper. Tebladene dufter både sødt og lidt af jordbærslik. Den tilberedte te dufter sødt og mildt af vanilje og toffee! Teen smager behageligt sødt og er meget rund i sin smag. Den er slet ikke bitter og smager også meget mildt af vanilje og toffee.

Smaragd-te (2. tv. på fotoet) består af seks grønne teer fra Kina, Sri Lanka og Japan, samt æblestykker, citronskal, frysetørrede kiwistykker og aroma.

Smaragd te Teacup

Smaragd-teen er visuelt rigtig flot med mange lyse frugtstykker. Tebladene dufter lidt syrligt af kiwi. Den tilberedte te dufter på samme måde som tebladene, dog i meget mildere form. Teen har en mild smag af kiwi og er ikke bitter.

Den te, som jeg bedst kan lide er Torneroses Teen, og den vil jeg gerne anbefale dig. Jeg synes, det er en visuelt super flot te, og det er en te med en behagelig sødme over sig, som både er rund og harmonisk i sin milde helhed. Og så er den helt uden bitterhed. Den vil jeg også gerne nyde en anden gang.

Se Torneroses Te hos Teacup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *