Tekopper og krus

En smagsfuld grøn te bør nydes i noget, som glæder vores øjne og glæder vores hånd og mund. En grim kop, billig porcelæn, små spidse glasurknopper og manglende funktionalitet i hanken er øv! Se, hvad jeg helst vil sætte “min tænder i”.

 

Kvalitetskopper i mange farver – til en stor kop te!

Jeg elsker at drikke te af noget i høj kvalitet. Det behøver ikke at være moderne, bare noget klassisk, hvor jeg fornemmer, at der er gjort noget særligt ud af kvaliteten. Sådan har jeg det med de franske Le Creuset produkter.

Kop Le Creuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne kop kan man få i 11 forskellige fantastiske farver. Forestil dig hvor smukt et bord der kan dækkes med flere forskellige farver! Jeg elsker denne kop fordi glasuren altid er perfekt, fordi formen er behagelig for hånden, fordi farverne er smukke og fordi den er lavet af kraftig kvalitets stentøj. Le Creuset Jumbokop rummer op til 4 dl. og  koster typisk 160-170 kr. på nettet, men jeg har fundet en butik, hvor de sælger den til kun 127 kr. Her kan du også få Le Creuset kopper i mange andre mindre størrelser.

Se Le Creuset kopper hos Kitchenone


Enkelt og klassisk krus med coaster

Stelton-Theo-krus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette smukke Stelton® Theo Krus med coaster er designet af Francis Cayouette fra Stelton. Jeg forstår ganske udmærket, når det forklares, at designet er med udtryk fra både Skandinavien og Asien – jeg er vild med udtrykket! Der medfølger coaster i asiatisk bambustræ, som kan bruges til at holde teen lun eller til at beskytte bordet. Jeg vil nyde at kunne isolere duft og varme i min te. Stelton har lavet en tekande i samme design. Et tekrus rummer 2 dl. te og har en fast pris på 129 kr. på nettet.

Se Theo Krus hos Roomsa.


Kvalitetskrus

Kähler er kendt for kvalitet og design. Dette krus er formet, så det ligger rigtig godt i hånden. Kruset fås i forskellige størrelser og i forskellige farver. Det kan være flot at sammensætte forskellige størrelser og farver – eller blot helt enkelt med hvide og sorte farver.

krus Mano-Kop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris på 149 kr. synes at ligge fast på alle hjemmesider, men jeg har fundet et sted, hvor fragten er gratis!

Se Kähler krus hos Trendyliving.


Humoristiske kopper i forskelligt humør

Denne meget fine humørkop er håndlavet i Tyskland. Kopperne er lavet i porcelæn og fås med forskellige sjove ansigter. Det vil være super flot, at dække et bord med forskellige ansigter. Kopperne indeholder 200 ml. og kan derfor bruges til både te og kaffe. Koppen leveres med underkop og i gaveæske.
kop Tasse

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopperne fås i øvrigt også som sjove skåle, æggebægre og skærebræt. Et håndlavet krus koster 129 kr.

Se humoristiske kopper hos Fenomen.


Glas-Tekrus fra Bodum

Dette er et super lækkert termoglas (med dobbeltglas) som har stor funktionalitet som et “krus” for en enkelt person. Der følger et stort tefilter med, som gør, at der er god plads for teen at udskille sin aroma.

bodum tekrus med filterNår teen har trukket med filter og låg på, kan låget bruges til underkop til filteret, så det ikke drypper. Super smart!

Jeg har fundet sættet her til 149 kr.

Se glas-termokrus hos Kitchenone.


Romantisk krus

Dette krus fra Ib Laursen er et rigtig romantisk krus med en god form til te. Der er plads til at nyde farven på teen og få mange dufteindtryk. Er du oveni på udkig efter et billigt krus, så er du landet det rigtige sted.

krus Ib Laursen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisen på kruset er kun 49 kr.!
Se romantisk kop hos Sille og Sylvester