Te tilbehør

Teæg Normann Copenhagen

Teæg Normann Copenhagen

Dette Normann Copenhagen teæg er jeg faldet for! Det er klassisk design med god funktionalitet. Det lange skaft gør det nemt at dryppe teen af, men kan også bruges til at røre med (4,3 x 19,5 cm). Det er designet af “Made by Makers” som holder til i Aarhus og er lavet i silikone. Fås i forskellige flotte farver, som vil pynte på ethvert tebord.

Teæg Normann Copenhagen farverPrisen er normalt 129 kr. plus fragt. Jeg har fundet det i denne Trendyliving til 129 kr. med fri fragt.


Super praktisk te-si

Denne te-si fra Normann Copenhagen er både en si og en lille skål, der samler tevandet fra sien, når teen har trukket. Te-sien holder på varmen og duften mens teen trækker. Sien passer både til kopper, krus og kander og kan komme i opvaskemaskinen.

tesi normann copenhagenSådan ser den ud, når man let folder silikone siderne tilbage:

Tesi normann copenhagen 1Super smart og rigtig praktisk. Den kan med fordel også købes med fri fragt.

Se den hos Trendyliving


Elegant måleske til te

Denne måleske fra Blomus er jeg forelsket i. Den er bare så fin og klassisk – at man nyder hver eneste te man tilbereder med den. Skeen har to mål, på den ene side måler den 10 gram og på den anden side 7 gram.

temåler

Skeen måler 15 x 5 x 3 cm og leveres i en pæn gaveæske. Den koster kun 75 kr. En oplagt værtindegave, da den både kan bruges til te og kaffe. Jeg har fundet den her:

Se måleske hos Fenomen


Tea shirt te-æg

Et meget humoristisk te-æg fra Qualy som kommer med en lang kæde lavet af metal. For enden af kæden er der en klemme, som sættes fast på kruset.

Tea shirt teæg som er et smart og anderledes måde at brygge te på.
Tea shirt kommer med en lang metal kæde, hvor der for enden er en klemme som kan sættes fast på kanten.

teæg tea shirt

Teægget er 6 x 4 x 3½ cm stort og koster 100 kr. Man kan købe det i forskellige farver.

Se Tea shirt teæg hos Fenomen