Te opbevaring

Te skal opbevares mørkt og lufttæt. Se guiden om opbevaring af te.

Her viser jeg dig de nogle funktionelle, kvalitetsfulde og flotte måder at opbevare te på, så oplevelsen af te bliver fuldendt. Jeg håber, du vil være lige så vilde med dem, som jeg er!

 

Dåser med tavleskilt

Tedåser med tavleskilt

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har fundet en hjemmeside, som har til formål at sælge brugskunst, som naboen ikke lige har magen til. Og det må jeg bekræfte er rigtigt, for jeg har fundet nogle ganske unikke dåser til te. Det har altid irriteret mig, at jeg ikke altid kunne huske, hvilke teer, jeg havde puttet i hvilken dåse – men disse dåser med tavle skilt løser dette problem, fordi jeg kan skrive, hvad indholdet er. Oveni er dåsen rummelig med sin højde på 21 cm og bredde på 14 cm, således at jeg kan have en hel tepakke i eller flere grønne teer på én gang. Opbevar dog ikke aroma te sammen med andre teer!

Se dåserne her hos Fenomen.


Kobberdåser til te

Det ultimative lækre må være at have rigtige kobberdåser til sin te! Sikke en fornemmelse at have i sine hænder, når man tager sin tedåse for at tilberede te.

tedåser i kobber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse kobber tedåser har også en flot læderstrop på låget. Dåserne er designet af Cosy Living. Der er 3 dåser til prisen, og de måler ca. h12xø12 cm – h10xø9 cm – h8xø7 cm. De er også fundet hos Fenomen, hvor du finder unikke ting.

Se kobberdåserne hos Fenomen.


Dåser med naturprint

Disse dåser henleder mig til den nordiske natur og er rigtig flotte!

Dåse - by Nord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De er lavet i metal og er fra By Nord. Der er tre forskellige dåser til prisen og højden varierer fra 13 cm til 22 cm. Jeg bruger selv varierende højder til te, da jeg fordeler mine teer således, at en del kommer i en lille dåse og resten puttes i lufttæt pose og så ned i en stor dåse, sammen de resterende andre teer i lufttætte poser. Læs eventuelt min guide om opbevaring af te. De tre dåser koster 199 kr.

Se dåser med naturprint hos Dubuy.


Tedåser i 21 forskellige farver!

Denne helt simple tedåse fås i mange forskellige farver, således at hver slags te kan have sin egen farve.

Tedåse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dåserne er fra Speedtsberg og har tætsiddende låg. De er 16 cm høje. Du kan som skrevet få dem i 21 forskellige farver. De koster 75 kr. pr. stk.

Se dåser fra Speedtsberg hos Dubuy.


Moderne opbevaringskrukker

Kähler er en 175 år gammel keramikvirksomhed og deres produkter er meget oppe i tiden lige nu. Designet er fra “Stilleben”.

Opbevaringskrukker Kähler Omaggio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kähler opbevaringskrukken har tætsluttet låg og måler H 15,70 cm, Ø 10 cm. Det er den til venstre. Den fås også i nummeret større. Opbevaringskrukken har en fast pris på 249 kr. på alle de hjemmesider, som jeg har besøgt – men jeg har fundet et sted, hvor de har gratis fragt.

Se krukke fra Kähler hos Trendyliving.