Grøn te ekstrakt piller

Her på side kan du læse om grøn te ekstrakt som er lavet til grøn te piller. Grøn te piller bruges som kosttilskud på grund af de gode effekter ved grøn te. Vil du have viden og gode råd om ekstrakt, så læs på siden om grøn te ekstrakt.

 

ActiGreen Grøn Te Komplex 70

PharmaGreen Aps – Bidro ApS, Danmark.

grøn te komplex 70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse grøn te ekstrakt piller fås med enten 60 eller 120 tabletter. Anbefalet dosis er 3 tabletter, svarende til 1200 mg. grøn te ekstrakt. Denne mængde svarer til et dagligt indtag på 210 mg EGCg, hvilket PharmaGreen ApS mener er den mængde, som er optimal. (Hvis du undrer dig over, at der er mere EGCg i PharmaGreens piller end i deres pulver, så skyldes det ifølge Bidro, at pillerne er lavet af et stærkere koncentrat). Prisen på anbefalet dagsdosis er cirka 6 kr.

Jeg har undersøgt priserne på nettet, og jeg har fundet, at dosis på 120 tabletter fås billigst hos Helsebixen inkl. fragt, men billigst i sig selv hos Med24. Det betyder, at hvis du kun skal have et enkelt produkt, så køb gennem Helsebixen, og skal du have flere produkter, så er det billigst gennem Med24. Med hensyn til dosis på 60 tabletter, der er det billigst hos Med24.

Se ActiGreen Grøn Te Komplex 70 – 120 tabletter – hos Med24

Se ActiGreen Grøn Te Komplex 70 – 120 tabletter – hos Helsebixen

Se ActiGreen Grøn Te Komplex 70 – 60 tabletter – hos Med24

 


Diet Green Tea

Svensk Kosttilskud

Diet green tea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne beholder indeholder 60 tabletter med grøn te ekstrakt. Hver pille har 440 mg. ekstrakt, hvoraf 220 mg. er det effektive stof EGCG. Dette svarer til den dagsdosis, som Bidro anbefaler. På dette Diet Green Tea produkt står, at man kan tage 1-2 tabletter dagligt. Prisen for 60 tabletter er 99 kr., hvilket svarer til at en dagsdosis på en tablet koster 1,7 kr. Lige nu køres der en kampagne med 3 beholdere for 249 kr., hvilket giver en pris på 1,4 kr.

Se Diet Green Tea hos Svensk Kosttilskud