Kontakt

Kære læser,

Jeg har en stor passion for grøn te og har haft det gennem 30 år! Når jeg tilbereder og nyder en dejlig kop grøn te, bringer det mig en ganske særlig ro og harmoni ind i mit liv. Jeg bruger mange sanser, når jeg dufter, mærker varme, smager en harmonisk te, betragter farver og form – og slapper helt af. Grøn te og jeg har et dybt og fortroligt venskab. Jeg håber, du også har fantastiske te-oplevelser i dit univers. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at bringe dig tættere det venskab der ligger i smagsfuldt grøn te. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjertet.

Læs om mit værdigrundlag og muligheder for samarbejde forneden.

De bedste te-hilsner

Gitte Kongsbak

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Værdigrundlag for GreenTEA

GreenTEA er udviklet på passion til grøn te og vil kun eksistere, så længe passionen forsat lever højt. GreenTEA leder efter særlig lækker smagsfuld grøn te og delikat udstyr til grøn te. GreenTEA viderebringer de bedste erfaringer til læserne. GreenTEA vil anmode virksomhederne af de udvalgte produkter om en meget lille kommission for at viderestille læserne til dem, fordi det er en forudsætning for GreenTEA, at siden kan bruge arbejdstid og penge på at lede, teste og videreformidle det bedste. For læserne af GreenTEA vil prisen på produkterne være den samme, uanset om de går gennem GreenTEA eller køber direkte hos sælgeren. GreenTEA går ikke på kompromis med værdierne og vil aldrig nogensinde viderebringe et produkt, hvor kvaliteten ikke er i top. GreenTEA udvikler eksistensberettigelse gennem tillid og loyalitet til brugerne.

For virksomheder

Har du en webshop, hvor du sælger te, og vil du gerne have din te testet og annonceret; hvis den klarer testen, så tag fat i PartnerAds, som udbyder de annoncesystemer, som benyttes her på siden.