Bog: Et Pukka Liv

 

Pukka bog

Jeg er faldet over denne meget grundige, letlæselige og specielle bog “Et Pukka Liv”, som er skrevet af en af personerne bag Pukka teerne, nemlig Sebastian Pole.  Først blev jeg begejstret over at finde en bog om Pukka te, men det viste sig, at den handlede om meget mere end te! Omdrejningspunktet i bogen er en let og praktisk guide i et holistisk sundhedssyn kaldet Ayurveda, som benytter sig af en blanding af urtemedicin (herunder Pukka te), massage, kost, spirituel indsigt, praktisk erfaring, analyse og kreativ vejledning – for at skabe personlig sundhed og lykke.

Denne indsigt i Ayurveda har Pukka forfatteren delt op i syv dele; krop-sind-type, næring, udrensning, foryngelse, styrke og stilhed, økologi og relationer. Bogen rummer nemme teknikker og kommer omkring mange forskellige emner som fx fødevareintolerance, toksiner, yoga/meditation, stress, smerte, lindrende urter, en foryngelsesplan osv.

Bog, Et pukka liv.

Pukka bogen er taget med her hos GreenTEA til de læsere, som generelt hengiver sig til Pukka te og som har lyst til at give sig i kast med et alternativt og holistisk sundhedsperspektiv, som ikke forklarer sig gennem videnskab. Jeg har tjekket bogen op hos Amazon, og her giver 23 ud af 27 folk den 5 stjerner, hvilket er det højst mulige.

Et Pukka Liv kan købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *